• Home
  • Snelle hulp bij mentale klachten

Snelle hulp bij mentale klachten

Verzuimklachten zijn lang niet altijd fysiek van aard. Regelmatig komt het voor dat mentale klachten de oorzaak van verzuim zijn. Vervelend, ook omdat wachttijden voor mentale hulp behoorlijk kunnen oplopen. Dankzij samenwerking met psychologe Karin Fehling van Brainchange bieden wij een nieuwe dienst die de wachttijden verkort: de multidisciplinaire intake. Hiermee bieden wij werkgevers een snelle interventie voor medewerkers die uitvallen met mentale klachten.

Hoe werkt de multidisciplinaire intake?

  • Uw medewerk(st)er wordt voor een consult uitgenodigd bij onze verpleegkundige, bedrijfsarts of taakgedelegeerde;
  • Vervolgens krijgt de medewerk(st)er een intake bij Karin Fehling, psycholoog van Brainchange. Voor deze intake reserveren wij 2 uur (1 uur voor het gesprek en 1 uur voor overleg en terugkoppeling).
  • Het gesprek vindt plaats op kantoor van Anders Verzuimmanagement in Dordrecht. Tijdens dit gesprek krijgt de medewerk(st)er al direct handvatten voor herstel mee.
  • Indien noodzakelijk wordt een traject ingepland via Brainchange. De kosten van dit vervolgtraject lopen via de reguliere zorgverzekering of via de werkgever. Anders Verzuimmanagement zit daar verder niet tussen.

Over BrainchangeLogo Brainchange karin fehling web

De praktijk van Brainchange is 10 jaar geleden opgezet door psycholoog Karin Fehling. Zij begeleidt personen die op zoek zijn naar handvatten en inzichten op het gebied van burn-out, angst, depressie, rouw en verliesverwerking en relaties.

Verzuim verkorten

Het doel van de samenwerking met Brainchange is om werkgevers te helpen het verzuim te verkorten. Dit doen wij door werknemers met mentale klachten op korte termijn professionele hulp te bieden. Wij kunnen snel schakelen en hebben geen wachttijden. Hierdoor zal de medewerker sneller geheel of gedeeltelijk inzetbaar zijn.

Meer weten?

Bel 085 201 4775 of stuur ons een e-mail.