Adviseurs op locatie

U wilt duidelijk advies. Wat kan uw zieke medewerker wel en wat kan deze niet? Onze adviezen worden vaak op locatie getoetst. Wij komen bij u langs. Of dat nu bij u op kantoor is of bij u op een werklocatie, bijvoorbeeld op de bouw, een schip of een tijdelijk adres. Wij geven geen onbegrijpelijke adviezen vanuit een kantoor. Onze adviseurs zijn praktijkgericht en verdiepen zich in uw situatie. Ideaal voor werkgevers met zwaar werk.

Direct contact

Ik wil:

Verzuimbegeleiding

Bij mogelijk langdurig verzuim verrichten wij, na uw toestemming, zo vroeg mogelijk een intake. Deze vindt meestal plaats bij uw zieke medewerker thuis. Maar dit kan ook bij u op het bedrijf plaats vinden.

Door middel van een inventariserend gesprek leggen wij de problemen bloot. Welke interventies zijn nodig om het verzuim zo kort mogelijk te houden? Is het mogelijk dat de medewerker direct gaat werken op alternatieve arbeid? Is er een conflict? Het gesprek duurt minimaal drie kwartier. U wordt dezelfde dag nog gebeld.

Binnen een paar werkdagen ontvangt u een rapportage. In deze rapportage verwerken wij de probleemanalyse en het plan van aanpak samen met ons advies. Voor deze dienst betaalt u een vast pakkettarief. Neem contact met ons op om de tarieven op te vragen.

adviseurs op locatie

‘Ook bij langdurig verzuim adviseren wij u adequaat en deskundig.’

Langdurig verzuim

Bij langdurig verzuim verzorgen wij regelmatig evaluaties. Indien mogelijk doen we dit bij u op het bedrijf, zodat wij de zieke medewerker blijven betrekken bij uw bedrijf. Zo zorgen wij dat er geen isolement ontstaat. Om de zes weken is er een vervolgrapportage. Hiervoor kunt u een pakkettarief aanvragen. Maar u kunt ook besluiten om de diensten per uurtarief af te nemen.

Bij u op locatie

Wij zijn vaak op bouwplaatsen en bij bouw- en installatiebedrijven op bezoek. Meer weten? Neem contact met ons op.

besparingsgesprek
druk op de knop

MAAK GEBRUIK VAN ONZE

gratis overstapservice