Overstapservice

U bent niet tevreden met uw huidige Arbodienst of Verzuimbegeleider. Dan kunt u nu al overstappen ondanks uw opzegtermijn. Wij maken het u gemakkelijk, wij helpen u!

Ja, ik wil overstappen. Neem contact met mij op.

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 085 – 210 4775.

De zekerheden van Anders Verzuimmanagement

  • NComplete verzuimbegeleiding
  • NWij laten geen tijd verloren gaan!
  • N100% Inzet om uw schadelast te beperken
  • NBegrip voor uw organisatie
  • NHet hele jaar door de beste Arboservice

Hieronder ziet u hoe u stap voor stap nu al kunt overstappen naar Anders Verzuimmanagement!

Pro forma Arbodienst opzeggen

Weet u nog niet of u bij uw huidige Arbodienstverlener wilt blijven? Dan doet u er goed aan om uw contract vast pro forma op te zeggen. Een pro forma opzegging houdt in dat u uw contract opzegt met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, maar dat u het recht behoudt om het contract aan het einde van de looptijd toch weer te verlengen. U gooit niet direct uw oude schoenen weg! Download hier een voorbeeld van de brief om uw Arbodienst pro forma op te zeggen.

Stappenplan overstappen Arbodienst

Op basis van de onderstaande stappen kunt u eenvoudig snel en efficiënt overstappen naar Anders Verzuimmanagement.

Stap 1: Arbodienst of Verzuimbegeleider opzeggen

Wij verzorgen de opzegging bij uw huidige Arbodienst of Verzuimbegeleider. Indien u direct zaken wilt doen met Anders Verzuimmanagement. bekijken wij welke kosten voor u dubbel zijn. Wij maken een kostenraming voor het lopende jaar waarbij wij rekening houden met de door u reeds betaalde voorschotten.

Stap 2: aanmaken login in ons verzuimmanagementsysteem

U levert uw personeelsgegevens aan en wij verwerken deze in ons eigen unieke verzuimmanagementsysteem. U kunt dan direct via onze website uw ziek- en herstelmeldingen doen.

Stap 3: kennismaking op kantoor

Wij komen bij u langs en stellen ons voor aan eventuele leidinggevenden. Ook stellen wij ons per brief aan uw personeel voor. De start voor een prettige en duurzame samenwerking!

Stap 4: overnemen lopende cases

Anders Verzuimmanagement neemt alle lopende cases over. Wij stellen een actieplan op en bespreken dit bij u op kantoor.

Verzuimbegeleiding in de praktijk