Even voorstellen

Anders Verzuimmanagement is een moderne Arbodienstverlener. Wij werken Anders dan een reguliere Arbodienst. Wij zijn de verzuimbegeleider die echt uw Arbodienst kan vervangen. Creatiever, goedkoper, beter en sneller!

Mensen uit de praktijk

Anders Verzuimmanagement is opgericht door mensen uit de praktijk. Het idee is ontstaan door ondernemers die ontevreden waren over hun begeleiding. Die wisten dat de begeleiding van ondernemers en hun werknemers bij langdurig en kort ziekteverzuim beter kon. Wij kijken naar kansen en naar mogelijkheden. Wij bieden praktijkgerichte ondersteuning, plegen vroeg interventies en zetten ons in om schadelast te beperken.

Adviseurs die u écht helpen

Ons team bestaat uit adviseurs die u écht helpen. Bij (ziekte)verzuim, re-integratie, mediation, counseling, bedrijfsadvies of coaching. Hoe? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Bereken samen met onze adviseurs hoeveel u kunt besparen op uw verzuim en bel 085-210 4775

Mensen uit de paktijk

DE ZEKERHEDEN VAN

ANDERS VERZUIMMANAGEMENT

handen schudden icon

Complete verzuimbegeleiding

U kunt bij ons terecht voor het volledige verzuimmanagement. Van de eerste dag van verzuim tot aan het volledige herstel. Niet het proces, maar de oplossing van het probleem staat centraal.

Bij de ziekmelding analyseren wij direct hoe lang het verzuim kan duren. Wij beoordelen de situatie van persoon tot persoon. Ons streven is dat uw medewerker bij ziekteverzuim weer zo snel mogelijk (gedeeltelijk) start in passende arbeid. Natuurlijk rekening houdend met eventuele beperkingen. Daarnaast geven wij u advies met welke interventies wij dit verzuim kunnen begeleiden.

Wordt er een loonsanctie opgelegd en heeft u hulp nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Want goede verzuimbegeleiding is meer dan een bedrijfsarts en procesondersteuning.

klok icon

Wij laten geen tijd verloren gaan!

Wij zetten altijd in op een zo spoedig mogelijke terugkeer naar werk, rekening houdend met de klachten van uw medewerker. Telefonisch contact, al in de eerste ziekteweek.

Anders dan de traditionele Arbodienstverlening zetten wij, samen met de bedrijfsarts, in op het zo min mogelijk medicaliseren van een ziekteproces. Wij kijken naar welke mogelijkheden een verzuimende medewerker nog wél heeft en begeleiden u bij het volgen van het proces met betrekking tot de Wet verbetering poortwachter.

spaarpot icon

100% Inzet om uw schadelast te beperken

Elke organisatie is gebaat bij een zo laag mogelijke schadelast. Doel is om verzuim zoveel mogelijk te voorkomen en de periode van ziekteverzuim te beperken. Indien nodig zetten wij arbeidsdeskundigen en andere professionals vroegtijdig in om schadelast te beperken.

Mocht het toch onverhoopt voorkomen dat een medewerker langer dan een jaar ziek is, dan verzorgen wij de wettelijke verplichte re-integratie. Zo doen wij er alles aan om te zorgen dat loonsanctie wordt uitgesloten. Met de ondersteuning van onze adviseurs voldoet u volledig aan de verplichte eisen volgens de Wet verbetering poortwachter.

begrip voor uw organisatie

Begrip voor uw organisatie

Onze adviseurs zijn mensen uit de praktijk. Zij begrijpen uw organisatie. Zij snappen dat een industrieel schoonmaakbedrijf anders werkt dan een bedrijf dat kantoren schoonmaakt.

Onze adviseurs komen bij u langs op locatie en ondersteunen u intensief. Wij doen niet aan lange afstand relaties. Bij u op locatie bespreken wij de mogelijkheden en het plan van aanpak om uw zieke medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen.

‘Wedden dat het Anders kan?’

besparen op verzuim
druk op de knop

MAAK GEBRUIK VAN ONZE

gratis overstapservice