Snelle hulp bij mentale klachten

Verzuimklachten zijn lang niet altijd fysiek van aard. Regelmatig komt het voor dat mentale klachten de oorzaak van verzuim zijn. Vervelend, ook omdat wachttijden voor mentale hulp behoorlijk kunnen oplopen. Met onze samenwerkende psychologen bieden wij een dienst die de wachttijden verkort: de multidisciplinaire intake. Hiermee bieden wij werkgevers een snelle interventie voor medewerkers die uitvallen met mentale klachten.

Direct contact

Ik wil:

Hoe werkt de multidisciplinaire intake?

  • Uw medewerk(st)er wordt voor een consult uitgenodigd bij onze verpleegkundige, bedrijfsarts of taakgedelegeerde;
  • Vervolgens krijgt de medewerk(st)er een intake bij een van onze psychologen. Voor deze intake reserveren wij 2 uur (1 uur voor het gesprek en 1 uur voor overleg en terugkoppeling);
  • Het gesprek vindt plaats op kantoor van Anders Verzuimmanagement in Dordrecht. Tijdens dit gesprek krijgt de medewerk(st)er al direct handvatten voor herstel mee;

Indien noodzakelijk wordt een traject ingepland bij een aan ons gelieerde psycholoog. De kosten van dit vervolgtraject lopen via de reguliere zorgverzekering of via de werkgever. Anders Verzuimmanagement zit daar verder niet tussen. 

duimen omhoog

‘De multidisciplinaire intake zorgt voor een snelle interventie wanneer medewerkers uitvallen met mentale klachten’

Over onze psychologen

De aan ons gelieerde psychologen begeleiden personen die op zoek zijn naar handvatten en inzichten op het gebied van burn-out, angst, depressie, rouw en verliesverwerking en relaties.

 

Verzuim verkorten

Het doel van de samenwerking met psychologen is om werkgevers te helpen het verzuim te verkorten. Dit doen wij door werknemers met mentale klachten op korte termijn professionele hulp te bieden. Wij kunnen snel schakelen en hebben geen wachttijden. Hierdoor zal de medewerker sneller geheel of gedeeltelijk inzetbaar zijn.

Meer weten?

Onze adviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op.

besparingsgesprek
druk op de knop

MAAK GEBRUIK VAN ONZE

gratis overstapservice