Arbeidsdeskundig advies

Het bevorderen van uw gezondheid kan leiden tot lager ziekteverzuim, maar ook tot betere inzetbaarheid en hogere motivatie. Dit is een gezamenlijk doel voor u en uw werkgever. U kunt hier zelf al veel aan doen door te letten op uw voeding, beweging en ontspanning.

Direct contact

Ik wil:

Arbeidsdeskundig advies uitvoeren

Uw gezondheid is heel wat waard. Door vergrijzing, langer doorwerken en concurrentie op de arbeidsmarkt is het belangrijk om ‘fit for the job’ te blijven. Als werknemer heeft u het wettelijk recht op een Periodiek Arbeidsgezondskundig Onderzoek (PAGO) met uitbreiding tot een Preventief Medische Onderzoek (PMO). Anders Verzuimmanagement kan dit voor de werkgever uitvoeren en hierbij de risico’s en knelpunten in welzijn en arbeidsomstandigheden onderzoeken.

arbeidsdeskundig advies

‘Anders Verzuimmanagement heeft eigen register-arbeidsdeskundigen die u kunnen assisteren’

Werkwijze

Wij adviseren de werkgever over het verkleinen van de gezondheidsrisico’s en het vergroten van het werkvermogen zodat de productiviteit toeneemt. Zo’n PAGO en PMO brengt de leefstijl en de conditie van de medewerkers in kaart. Zo kunt u het preventieve beleid beter ondersteunen. Dit is meer dan alleen een schaal appels in de kantine neerzetten. Een goede werkgever investeert in de mentale fitheid van zijn medewerkers. Dat is goed voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie als geheel.

Arbeidsdeskundig onderzoek aanvragen?

U kunt bij ons een arbeidsdeskundig onderzoek aanvragen. Wij helpen u graag verder!

besparingsgesprek
druk op de knop

MAAK GEBRUIK VAN ONZE

gratis overstapservice