BIG Geregistreerde bedrijfsartsen

Anders Verzuimmanagement werkt met BIG geregistreerde bedrijfsartsen met bezoeklocaties door heel Nederland. Bij het inplannen van een consult kijken we altijd naar de postcode van uw medewerker en proberen dan de dichtstbijzijnde bezoeklocatie in te plannen.

Direct contact

Ik wil:

Maatwerkcontract

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met een landelijke bedrijfsartsengroep. De bedrijfsartsengroep heeft een Arbocertificaat. Dat houdt in dat zij zijn gecertificeerd voor het verrichten van de wettelijke taken conform de Arbowet externe Arbodiensten. Hierdoor kan Anders Verzuimmanagement uw Arbodienst vervangen. Wilt u een overzicht van de landelijke bezoeklocaties ontvangen? Neem contact met ons op.

Sneller en kostenefficiënter dankzij verlengde arm

Bedrijfsartsen zijn schaars en kostbaar. Omdat wij altijd bezig zijn met het zo efficiënt mogelijk inrichten van bedrijfsprocessen, hebben we een verlengde-armconstructie gemaakt. Dit betekent dat wij een aantal medisch getinte taken nu ook door een arbeidsdeskundige, arts-assistent en verpleegkundige kunnen laten uitvoeren.

Wat betekent dit voor u?

Doordat we niet hoeven te wachten tot er een bedrijfsarts beschikbaar is, kunnen we sneller handelen en kostenefficiënter werken. De arbeidsdeskundige en de verpleegkundige werken onder gedelegeerde verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts en zijn voornamelijk betrokken bij de verzuimbegeleiding. Zij werken niet in opdracht van de werkgever. Uiteraard blijft het de exclusieve taak van de bedrijfsarts om in het kader van de verzuimbegeleiding de medische kant van de re-integratie te bewaken en daarbij alle verkregen medische (en privacygevoelige) informatie te beheren.

blije medewerkers

‘Van preventieve keuring tot gespecialiseerde medische doorverwijzingen’

BIG Geregistreerde bedrijfsartsen

De professionele bedrijfsartsen zijn inzetbaar van preventieve keuring tot gespecialiseerde medische doorverwijzingen. Zij helpen u graag. Alle artsen waar wij mee samenwerken zijn BIG geregistreerd.

Verzekeraars

Wij zijn o.a. door de volgende verzekeraars geaccepteerd:

  • Nationale Nederlanden
  • Delta Lloyd
  • De Amersfoortse
  • Bovemij
  • Kroezen (Plus diensten)
  • Interpolis

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Voor informatie m.b.t. ziekengeldverzekeringen kunt u altijd contact opnemen met één van de adviseurs van onze partner Ten Raede groep. Telefoon 078-6311366.

besparingsgesprek
druk op de knop

MAAK GEBRUIK VAN ONZE

gratis overstapservice