Coaching

Het kan elke werknemer overkomen. Ziek gemeld thuiszitten uit onvrede of omdat er een arbeidsconflict is. De werkgevers-werknemersverhouding kan je dan in een onaangename en letterlijk ongezonde wurggreep houden. Hoe kom je hier doorheen?

Direct contact

Ik wil:

De essentie van coaching bij ziekteverzuim

Het belang van een gezonde en gelukkige inzet van medewerkers is groot voor ondernemers. Als de verhouding is verstoord, kan een aantal onafhankelijke gesprekken, oftewel coaching, helpen. De essentie van coaching is dat je er vanuit gaat dat elk mens de antwoorden op vraagstukken bij zich draagt. Alleen kan je jezelf niet altijd de juiste vragen stellen. De coach wel. Een coach kan onafhankelijk en zonder belang van de uitkomst de juiste vragen stellen. Met de eigen goede en leerzame antwoorden kun je verder.

blije medewerkers

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’

Praktisch, pragmatisch en met de menselijke maat

Verzuim wordt vaak te medisch en volgens het voorgeschreven spoorboekje van de wet, behandeld. Anders Verzuimmanagement pakt verzuim als een business case op. Dat betekent praktisch, pragmatisch en met een menselijke maat. Daar wordt iedereen beter van, want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Meer weten over coaching?

Neem contact met ons op.

besparingsgesprek
druk op de knop

MAAK GEBRUIK VAN ONZE

gratis overstapservice