• Home
  • Even voorstellen

Even voorstellen

Anders Verzuimmanagement teamfoto web

Anders Verzuimmanagement is een moderne Arbodienstverlener. Wij werken Anders dan een reguliere Arbodienst. Wij zijn de verzuimbegeleider die echt uw Arbodienst kan vervangen. Creatiever, goedkoper, beter en sneller! 

Mensen uit de praktijk

Anders Verzuimmanagement is opgericht door mensen uit de praktijk. Het idee is ontstaan door ondernemers die ontevreden waren over hun begeleiding. Die wisten dat de begeleiding van  ondernemers en hun werknemers bij langdurig en kort ziekteverzuim beter kon. Wij kijken naar kansen en naar mogelijkheden. Wij bieden praktijkgerichte ondersteuning, plegen vroeg interventies en zetten ons in om schadelast te beperken.

Wedden dat het Anders kan?

Ons team bestaat uit specialisten die u ├ęcht helpen. Bij (ziekte)verzuim, re-integratie, mediation, counseling, bedrijfsadvies of coaching. Hoe? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Bereken samen met onze adviseurs hoeveel u kunt besparen op uw verzuim en bel 085-210 4775

Overstappen?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 085 - 210 4775 of vul ons contactformulier in.

Overstapservice

Vul uw bedrijfsnaam in
Invalid Input
Geef uw naam in
Geef uw telefoonnummer op
geef een geldig e-mail adres op
Wilt u het aantal medewerkers invullen

U heeft nog geen keuze gemaakt: A of B
Vul de veiligheidscode in
Refresh Verkeerde code overgetikt