snel een coronatest regelenHet aantal coronapatiënten neemt toe en daarmee ook de maatschappelijke onrust. Veel mensen willen zich laten testen, maar niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. Bovendien lopen de wachttijden bij de GGD op. Vervelend, ook voor werkgevers! Commerciële teststraten bieden een alternatief, maar daar wordt u vaak gedwongen grote aantallen tests in te kopen. Gelukkig hebben wij goed nieuws. Vanaf nu kunt u uw medewerkers ook via Anders Verzuimmanagement laten testen op corona. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde testfaciliteit die door het RIVM gevalideerd is om SARS-CoV-2 RT-PCR testen af te nemen en een geldig PCR-certificaat te verstrekken.

Wat is uw voordeel?

De boekingscodes (die recht geven op een coronatest) dienen vaak in grote hoeveelheden ingekocht te worden. Daardoor is het voor de kleinere ondernemer vaak niet mogelijk om een snelle test af te laten nemen. Wij hebben deze boekingscodes reeds ingekocht. Speciaal voor onze relaties bieden wij het verrichten van snelle testen nu als extra service aan.

Hoe werkt het?

U koopt van ons een of meerdere boekingscodes, die recht geven op een coronatest. Uw medewerkers kunnen hiermee zelf direct een afspraak voor een coronatest inplannen. Anders Verzuimmanagement zit hier verder niet meer tussen. De boekingscodes kosten € 120,00 (excl. BTW) per stuk. Meer informatie? Bel ons op 085-210 4775 of neem contact met ons op per mail.