Het komt helaas vaker voor dan gewenst: uw medewerker verzuimt door toedoen van een ander. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, een medische fout, mishandeling… Niet alleen vervelend voor uw werknemer, maar ook voor u als werkgever. Door het verzuim van uw medewerker lijdt u schade: loonschade. U heeft namelijk de wettelijke verplichting om het loon gedurende een bepaalde periode door te betalen.

Hulp bij het verhalen van loonschade

Het ongeval of het letsel kunnen we niet voorkomen. Wel kunnen we de (financiële) schade zoveel mogelijk verzachten. Sinds kort werken wij namelijk samen met Loonschade.com. Hierdoor kunnen wij u vanaf nu ook helpen om het doorbetaalde loon en de kosten van re-integratie deels (netto) te verhalen op de aansprakelijke partij.

Hoe werkt het?

  • Wanneer u denkt dat u te maken heeft met loonschade neemt u contact met ons op;
  • Samen met Loonschade.com berekenen wij de schade en stellen de tegenpartij aansprakelijk;
  • Indien deskundigheid nodig is op medisch vlak, zetten wij medisch adviseurs in om aan te tonen dat het verzuim is veroorzaakt door toedoen van de ander;
  • Onze arbeidsdeskundigen kunnen u ondersteunen in het re-integratietraject en helpen uw wernemer bij een spoedig herstel.

Mensenwerk

Net als bij Anders Verzuimmanagement staat bij Loonschade.com de mens centraal. Ook al gaat loonschade veel over cijfers en berekeningen, nóg belangrijker is dat het gaat over uw werknemer als persoon, de mens achter de cijfers. Herstel en re-integratie staan voorop. U kunt rekenen op een persoonlijke en betrokken benadering met vaste contactpersonen.

Verhaal tot 5 jaar na eerste verzuimdag

Loonschade kan in de meeste gevallen met terugwerkende kracht verhaald worden tot 5 jaar na de eerste verzuimdag. Het loont de moeite om uw verzuimadministratie hierop te controleren.

Bekijk onze video

Meer weten over het verhalen van loonschade?

Neem contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar! Mail ons of bel 085 210 4775.