De kunst van kijken en proeven!

kunst kijken proevenOp donderdag 11 mei ontvangen wij u graag in de historische stijlkamers van het West Indisch Huis (gekoppeld aan Galerie de Compagnie) voor de bijeenkomst "De kunst van kijken en proeven!"

De kunst van het kijken

Neem de tijd om de prachtig gerestaureerde stijlkamers van het West Indisch Huis te bekijken en de vele kunstwerken die Galerie de Compagnie rijk is.

De kunst van het proeven

Tijdens deze bijeenkomst laten wij u, als derde locatie in Nederland, kennis maken met de prachtige wijnen van het mooie eiland Gozo, gelegen bij Malta. Ontdek de mooie wijnen van dit Mediterrane eiland.

Gastheer aan het woord

Gastheer Victor DeConinck zal met Maarten van der Knaap, directeur van Anders Verzuimmanagement, ingaan op de moderne werkwijze van zijn organisatie. Vervolgens wordt met de eigenaar van GozoWine gesproken over zijn passie voor de wijnen van het mooie eiland. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse wijnpakketten onder de aanwezigen worden verloot.

Datum, tijd en locatie

Datum: Donderdag 11 mei 2017
Tijd: 17.00 tot 19:00 uur, inloop vanaf 16:30 uur. 
Locatie: West Indisch Huis, ingang via Galerie de Compagnie, Kuipershaven 21, Dordrecht

Komt u ook?

Aanmelden kan tot 4 mei 2017 via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier de uitnodiging (pdf document)