• Home
  • Nieuws
  • Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht, Hoeksche Waard en Den Haag, in iedere regio regionaal actief.

Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht, Hoeksche Waard en Den Haag, in iedere regio regionaal actief.

Als Adviesbedrijf, verzuimbegeleider en Arbodienst in Dordrecht en omgeving zijn wij als Anders Verzuimmanagement lid van DKIB, Dordtse Kil In Business. Dit is is hét netwerkevenement voor bedrijven aan de Dordtse Kil en regionale bedrijven die zaken willen doen met het industriegebied.

Ruim 5 jaar is DKIB actief in Dordrecht-West met netwerkactiviteiten, een BusinessClub, een online platform en het DKIB business magazine. Allen met als doel om de onderlinge samenwerking van bedrijven in Dordrecht- West te stimuleren en het gebied te versterken. Met het Havenbedrijf Rotterdam als belangrijke speler in het zeehavengebied en bedrijventerrein Louterbloemen, de Gemeente Dordrecht met de ontwikkeling voor Dordtse Kil 3, Dordtse Kil 4 en de bereikbaarheid (dijkverzwaring, aanpassing kruising A16 en N3) zal er de komende jaren veel gaan veranderen in Dordrecht- West.

Nieuwsgierig geworden naar Anders Verzuimmmanagement en wilt u weten wat DKIB voor u kan betekenen als ondernemer. En wilt u ook uw lokale netwerk vergroten tijdens de DKIB netwerkborrel? Neem dan een kijkje op dordtsekilinbusiness.nl/netwerkborrel. Het team van Anders Verzuimmanagement maakt graag met u kennis op  de eerstvolgende netwerkbijeenkomst op 28 mei 2015!