• Home
  • BIG geregistreerde bedrijfsartsen

BIG geregistreerde bedrijfsartsen

Arbocertificaat geldig tot 15 september 2018Anders Verzuimmanagement werkt met BIG geregistreerde bedrijfsartsen met bezoeklocaties door heel Nederland. Bij het inplannen van een consult kijken we altijd naar de postcode van uw medewerker en proberen dan de dichtstbijzijnde bezoeklocatie in te plannen. Bekijk hier een overzicht (in pdf) van de landelijke bezoeklocaties van de bedrijfsartsen. Wij hebben een maatwerkcontract met een bedrijfsartsengroep. De bedrijfsartsengroep heeft een Arbocertificaat deel 1. Dat houdt in dat zij zijn gecertificeerd voor het verrichten van de wettelijke taken conform de Arbowet externe Arbodiensten. Hierdoor kan Anders Verzuimmanagement uw Arbodienst vervangen. 

Sneller en kostenefficiënter dankzij verlengde arm

Bedrijfsartsen worden schaars en zijn duur. Omdat wij altijd bezig zijn met het zo efficiënt mogelijk inrichten van bedrijfsprocessen, hebben we een verlengde-armconstructie gemaakt. Dit betekent dat wij een aantal medisch-getinte taken nu ook door een (goedkopere) arbeidsdeskundige en verpleegkundige kunnen laten uitvoeren.

Wat betekent dit voor u?

Doordat we niet hoeven te wachten tot er een bedrijfsarts beschikbaar is, kunnen we sneller handelen en kostenefficiënter werken. De arbeidsdeskundige en de verpleegkundige werken onder gedelegeerde verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts en zijn voornamelijk betrokken bij de verzuimbegeleiding. Zij werken niet in opdracht van de werkgever. Uiteraard blijft het de exclusieve taak van de bedrijfsarts om in het kader van de verzuimbegeleiding de medische kant van de re-integratie te bewaken en daarbij alle verkregen medische (en privacygevoelige) informatie te beheren.

Van preventieve keuring tot gespecialiseerde medische doorverwijzingen

De professionele bedrijfsartsen die aangesloten zijn bij Anders Verzuimmanagement, zijn inzetbaar van preventieve keuring tot gespecialiseerde medische doorverwijzingen. Zij helpen u graag. Alle bedrijfsartsen waar wij mee samenwerken zijn BIG geregistreerd.

 Wij zijn o.a. door de volgende verzekeraars geaccepteerd:

- Nationale Nederlanden
- Delta Lloyd
- De Amersfoortse
- Bovemij
- Kroezen (Plus diensten)
- Interpolis

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Voor informatie m.b.t. ziekengeldverzekeringen kunt u altijd contact opnemen met één van de adviseurs van onze partner Ten Raede groep. Telefoon 078-6311366.